You are here:

Knjižara Karver

Poziv

Poslije čitavog radnog vijeka u malom gradu, inspektorka Hejzel Mikalef odbrojava dane do penzije. Šezdesetjednogodišnju Hejzel, sputanu bolesnom kičmom i zavisnošću od analgetika, dodatno pogađa razvod poslije gotovo četiri decenije braka. Kada smrtno bolesna starica biva ubijena u svom domu, Hejzel i njeno odjeljenje moraju da se prenu i bace u akciju. Kako vrijeme prolazi, dešava se sve više naizgled ritualnih ubistava - sve žrtve su bile smrtno bolesne i svima su usta iskrivljena u neobične oblike. Hejzel diljem čitave zemlje pokušava da uhvati serijskog ubicu dok njen život izmiče kontroli.

Kroz kakofoniju nezadovoljnog osoblja, prepostavljeni koji joj ne pružaju nikakvu podršku, drskih novinara i grdaskih radio-Mileva, Hejzel kao da čuje glasove mrtvih i oni pokušavaju nešto da joj poruče, ali šta?

 

 

IPS Media, Beograd, 2008
286 str., meki povez
ISBN 978-86-7274-269-5
 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory