You are here:

Knjižara Karver

Planiranje u marketingu

Možda imate svoje preduzeće ili rukovodeće mjesto u privredi? Možda pokušavate da odredite glavne zadatke organizacije iz javnog sektora koja vapi za resursima ili biste da zadovoljite raznovrsne potrebe ulagača? Bilo da ste nadzorni organ ili generalni direktor, ciljevi su vam isti. Trudićete se da izvučete maksimum koristi iz oskudnog ulaganja. Trudićete se da malim sredstvima postignete mnogo.

Ključ za uspjeh je u planiranju. Međutim, prvenstveno treba naći vrijeme za planiranje. Obično su rukovodioci prezauzeti za to. Proces planiranja, i kada je formalno predviđen, jednostavno predstavlja nepoželjan posao koji se mora stalno odvijati.

Gotov plan - često u formi lijepo priređenog dokumenta - najčešće skuplja prašinu na nekoj polici dok ne dođe vrijeme za izradu novog plana za narednu godinu. Onda se s njega obriše prašina i malo se preradi da bi se na brzinu uklopio u sterilni proces planiranja...

 

CLIO, Beograd, 2003.
237 str, tvrdi povez
ISBN 86-7102-097-5
 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory