You are here:

Knjižara Karver

200 jednostavnih večera

Ako gajite posebnu strast u vezi sa hranom i imate želju da kuvate, to ne mora da znači da morate da provedete sate i sate u vreloj kuhinji, pogrbljeni nad šporetom. Bez obzira koliko da uživate u kuvanju, postoji mnogo toga drugog što treba uraditi i toliko drugih stvari kojima morate posvetiti vrijeme da spremanje i kuvanje hrane ponekad dođe na posljednje mjesto i vrlo lako možete posegnuti ka već pripremljenim, upakovanim obrokom sa polica supermarketa.

Recepti u ovoj knjizi pokazuju da kuvanje može biti lako. Ne za sve, ali za većinu recepata je potrebno manje od 30 minuta da se spreme od početka do kraja, a oni koji zahtijevaju više vremena jesu ona vrsta recepata koje možete ostaviti da se lagano krčkaju kako bi bili gotovi kada poželite da se izduvate od cjelodnevnog stresa. Uglavnom, liste sastojaka su kratke, napor minimalan, a vrijeme pripreme i kuvanja kratko. Ovo ne znači da će sama jela biti manje ukusna - u stvari, biće sasvim obrnuto.


IPS Media, Beograd, 2008.
240 str, meki povez
ISBN 978-86-7274-278-7

 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory