You are here:

Knjižara Karver

KLINCI OD DVA METRA

Hemingvej, Bucati, Ljosa, Nabokov, Outs, Furnel, Saramago, Ginckaj, Atvud, Apdajk, Babelj, Benedeti, Trevor, Smit, Kortasar, Marber, Fuget, Paćeko..

Ako voliš da tračariš i imaš svoju tajnu, a drugi misle da si crna ovca, ako si ikad čeznula da budeš ljepa, najljepša, kao kraljica karnevala, ili još uvijek žarko želiš da otplivaš do druge obale kako bi svima pokazao da si najjači i najbolji, ako sporo zaboravljaš prvu ljubav i teško savlađuješ igre osvete i praštanja – ovo je knjiga o tebi.

U Klincima od dva metra neprevaziđeni majstori savremene svjetske književnosti pričaju, svaki na „svoju ruku“, o mukama i ljepoti odrastanja, koje počinje rano i traje cijelog života. Njihove priče dolaze iz Engleske, Francuske, Rusije, Portugalije, Argentine, Njemačke, Perua, Poljske, Egipta, Amerike, Čilea, Jamajke, Urugvaja, Kanade. Dovoljno daleko da se otisneš na putovanje i sasvim blizu da se mnogo ne udaljiš od sebe.

Ako te interesuju drugi ljudi ma gdje da borave, ako voliš da razmišljaš o neobičnim i svakodnevnim događajima, ako osjećaš, dok čitaš, da pisac otkriva prizore iz tvog života sakrivene iza sedam brava i sedam velova – ovo je knjiga za tebe.

 

 

Laguna, Beograd, 2010

402 str, meki povez

ISBN  978-86-521-0328-7

 

Knjižara KARVER

Karver je otvoreni prostor – knjižara – galerija – kafe - internet klub u samom centru Podgorice u blizini hotela Crna Gora i Galerije uduženja likovnih umjetnika, na obali rijeke Ribnice, ispod mosta koji povezuje centar i novi dio grada, nekadašnji Stari aerodrom.

Adresa:
Obala Ribnice,
Cvijetin brijeg bb.
81000 Podgorica,
Crna Gora
tel: +382 20 602625
fax: +382 20 602626
e-mail: karver@t-com.meradno vrijeme:
knjižara 9 - 20h
kafe 9 – 23 30h

prostory